Ingredientai
- vištienos krūtinėlė 800 g
 - kiaušiniai 4 vnt
 - druska 1 arbatinis šaukštelis
 - malti juodieji pipirai 0,25 arbatinio šaukštelio
 - česnakas 3 skiltelės
 - kietasis sūris 60 g
 - kukurūzų krakmolas 1 valgomasis šaukštas
 - saulėgrąžų aliejus 50 ml
 
Paruošimas:
Nuplaukite vištienos krūtinėlę ir nusausinkite ją popieriniais rankšluosčiais. Paskui
supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Atskirkite trynius nuo baltymų ir paskirstykite po skirtingus dubenėlius.

Į dubenį su tryniais dėkite 0,5 arbatinio šaukštelio druskos, pipirų, išspausto česnako ir
smulkiai sutarkuotą sūrį. Dėkite supjaustytą file ir dar kartą permaišykite. Į file berkite
kukurūzų krakmolą. Permaišykite ir atidėkite į šalį.

Į dubenį su baltymais berkite 0,5 arbatinio šaukštelio druskos ir suplakite blenderiu, kol
susidarys standžios putos.

Į įkaitintą keptuvę pilkite saulėgrąžų aliejų. Apvoliokite mėsos gabalėlius plaktuose
baltymuose ir dėkite į keptuvę.

Kepkite ant vidutinės ugnies, kol susidarys gelsva plutelė, kiekvieną pusę apie 3 min.
![]()
                
		
















