Ingredientai:
- vištienos kepenėlės – 700 g
- saulėgrąžų aliejus – 1 valgomasis šaukštas
- cukrus – 1 valgomasis šaukštas
- medus – 1,5 valgomojo šaukšto
- sojos padažas – 1 valgomasis šaukštas
- tabasco – pagal skonį
- svogūnas – 1 vnt
- česnakas – 3 skiltelės
- mandarinai – 4 vnt
- žalumynai – pagal skonį
Paruošimas:
Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir dėkite cukrų. Kai jis ištirps, dėkite mandarinų skilteles, patroškinkite karamelėje kelias minutes.
Tuo metu supjaustykite svogūną. Dėkite jį į mandarinus kartu su supjaustytomis česnako skiltelėmis ir sojos padažu. Troškinkite kartais pamaišydami 10 min.
Kepenis nuplaukite, nupjaukite gysleles. Išimkite iš keptuvės mandarinų užpilą ir apkepkite joje kepenėles kelias minutes iš abiejų pusių (galima įpilti dar truputį aliejaus).
Paskui sugrąžinkite mandarinus su svogūnais į keptuvę ir troškinkite patiekalą dar 5 min.
Patiekite kepenėles su garnyru, pabarstę svogūnų laiškais ar kitais žalumynais pagal pageidavimą.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.