Vištiena piene. Greitas ir visiškai paprastas būdas skaniai išsikepti vištieną

695
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

– vištienos šlaunelės 6 vnt
– druska 1 arbatinis šaukštelis
– čiobreliai 1 arbatinis šaukštelis
– aitrieji pipirai 0,5-1 arbatinis šaukštelis
– kario prieskoniai 1 arbatinis šaukštelis
– česnakas 2 skiltelės
– pienas 150 ml
– aliejus 6 valgomieji šaukštai

Paruošimas:

1. Vištienos šlauneles nuplaukite, nusausinkite. Kiekvienos odelę ir minkštimą įpjaukite iš vienos pusės, atskirdami mėsą nuo kaulo tik iš vienos pusės. Taip pat išimkite plonus kauliukus iš mėsos ir odelės.

2. Mėsą ant kaulo sudėkite į gilų indą, apibarstykite maltais juodaisiais pipirais ir raudonuoju čili, druska, džiovintais česnakais, čiobreliais, kariu. Permaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų ant mėsos.

3. Mėsą su prieskoniais užpilkite pienu, kad jis pilnai padengtų visus gabalėlius. Indą uždenkite maistine plėvele, dėkite į šaldytuvą 2 valandoms, kad mėsa persisunktų marinatu.

4. Po to dėkite keptuvę ant viryklės, įpilkite daug aliejaus. Vištieną išimkite iš marinato, dėkite į karštą aliejų.

5. Kepkite vištieną ant didelės ugnies po 5 minutes į kiekvienos pusės. Keptuvės nereikia uždengti dangčiu, marinuota vištiena ir taip greitai iškeps viduje.

6. Mėsą dėkite į lėkštę, patiekite karštą, pagardinkite lengvomis daržovių salotomis. Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353