Stulbinantys greiti tinginių pyragėliai su sūriu ir svogūnų laiškais

694
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

  • miltai – 370 g
  • pienas – 200 ml
  • kiaušiniai – 2 vnt
  • druska – 0,5 arbatinio šaukštelio
  • kepimo milteliai – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • kietasis sūris arba varškė – 50 g
  • svogūnų laiškai – 1 ryšulėlis
  • aliejus kepimui

Paruošimas:

Šluotele sumaišome kiaušinius su pienu ir druska iki vienalytės masės.

Paskui dedame smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus, stambiai tarkuotą sūrį, permaišome.

Beriame išsijotus miltus (350 g) ir kepimo miltelius. Užmaišome minkštą, limpančią prie rankų tešlą.

Kočiojame tešlą į 0,5 cm storio lakštą. Supjaustome ir kepame aliejuje iš 2 pusių.

Dedame gatavus pyragėlius ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintume nereikalingus riebalus.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353