Aromatingus bulvinius blynelius galima patiekti kaip savarankišką patiekalą arba naudoti kaip pagrindą įdarams iš grybų, mėsos ar daržovių

1705
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

– 4-5 bulvės
– 250-300 g kvietinių miltų
– 3 kiaušiniai
– 5 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
– 250-300 ml pieno
– 1 valgomasis šaukštas cukraus
– 3-4 skiltelės česnako
– žalumynai pagal skonį
– druska pagal skonį

Paruošimas:

Bulves nulupk, nuplauk ir kiekvieną perpjauk į 4 dalis. Dėk bulves į puodą, užpilk vandeniu, pasūdyk ir išvirk.

Kai bulvės atauš, kruopščiai susmulkink jas kartu su vandeniu, kur jos virė, iki košelės blenderiu ar mikseriu.

Į bulvių mišinį dėk nuluptą ir susmulkintą česnaką, užvirintą pieną, kiaušinius ir miltus. Kruopščiai permaišyk. Dėk į mišinį aliejų ir 1 arbatinį šaukštelį druskos. Visus ingredientus dar kartą uoliai permaišyk ir leisk tešlai pastovėti 25-30 min.

Į įkaitintą keptuvę įpilk truputį aliejaus ir kepk plonus vidutinio diametro blynus, kiekvieną pabarstydamas žalumynais. Įsidėmėk, kad blynai iš bulvių trapesni, todėl apversti juos reikia atsargiai.

Ploni bulviniai blynai: šimtąkart geriau už įprastus

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353