Receptas:
- dešrelės – 4 vnt
- pomidoras – 1 vnt
- sūris – 100 g
- druska
- juodieji pipirai
- majonezas – 1 valgomasis šaukštas
- garstyčios – 1 arbatinis šaukštelis
- lavašas
- kiaušiniai – 2 vnt
- aliejus
Paruošimo receptas:
Dešreles ir pomidorą smulkiai supjaustome. Sūrį stambiai sutarkuojame. Viską dedame į dubenį.

Dedame druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį, majonezo, garstyčių ir permaišome.
Ploną lavašą supjaustome maždaug 15×25 cm stačiakampiais. Dedame įdarą ir susukame vamzdelį.

Į lėkštę įmušame 2 kiaušinius ir suplakame juos šakute.

Suvilgome kiaušinyje vamzdelius su įdaru ir kepame keptuvėje ant aliejaus, ant lėtos ugnies kol parus.

Patiekiame karštus, kol sūris viduje minkštas. Pabandykite, labai skanu!

















