Paprastas braškių pyrago receptas, kuris nustebins visus! Paprasta ir labai skanu

936
Patinka? Duok Like!

Šiandien paruošime neįtikėtinai skanų braškių pyragą, kuris tiesiog tirps burnoje! 😋 Šis desertas taps tikra jūsų stalo puošmena ir džiugins visus saldumynų mėgėjus.

PRODUKTAI:

* Miltai 220-240 gramų

* Cukrus – 140 gramų

* Augalinis aliejus – 100 ml

* Kiaušinis – 3 vnt.

* Pienas – 150 ml

* Kepimo milteliai – 1 a. š. su viršum

* Vanilinis cukrus

* Druska – žiupsnelis

Įdaras:

* Cukraus pudra – 3 v. š.

* Rikota arba varškė – 250 gramų

* Jogurtas (arba grietinė) – 1-2 v. š.

* Kiaušinis – 1 vnt.

* Kukurūzų krakmolas – 2 v. š.

* Vanilinis cukrus

* Braškės – 350 gramų

Kepti 180°C temperatūroje 40-45 minutes. Kepimo laikas ir temperatūra priklauso nuo orkaitės ypatybių

Kepimo forma ⌀ 25 – 26 cm.

GAMINIMAS:

Pirmiausia, mums reikės 350 gramų šviežių braškių, kurios suteiks pyragui sultingumo ir aromato.

Įdarui naudosime 250 gramų rikotos arba varškės, kad pyrago tekstūra būtų švelni ir puri. Nepamirškite pridėti 3 valgomųjų šaukštų cukraus pudros ir šiek tiek vanilinio cukraus dėl saldumo ir aromato, taip pat 1 kiaušinio.

Gerai išmaišykite. Įdėkite 2 valgomųjų šaukštų kukurūzų krakmolo ir vėl išmaišykite. Įdaras paruoštas!

Tešlai naudokite 3 kiaušinius, 140 gramų cukraus, vanilinį cukrų ir žiupsnelį druskos. Plakite 2-3 minutes. Pridėkite 100 ml augalinio aliejaus ir 150 ml pieno. Išmaišykite. Nepamirškite apie 1 arbatinį šaukštelį kepimo miltelių ir 220-240 gramų miltų, kuriuos reikia dėti palaipsniui. Vėl išmaišykite.

Kai visi ingredientai bus sumaišyti, supilkite tešlą į 25-26 cm skersmens formą.

Dabar dėsime įdarą ir aromatingas braškes.

Kepkite 180°C temperatūroje 40-45 minutes.

Nepamirškite papuošti pyrago cukraus pudra, kad jis atrodytų dar viliojančiau. 🍰

Šis braškių pyragas taps jūsų mėgstamiausiu desertu, ir jūs norėsite jį gaminti vėl ir vėl. Skanaus!

Patinka? Duok Like!