Apetitiški vyniotinio gabalėliai tešloje taps puikia paprastų kotletų pamaina. Sultingi ir švelnūs, su pikantišku sūrio įdaru, jie greitai taps mėgstamiausiais. Dar niekada faršas neatrodė taip patraukliai.
Patogu ir tai, kad patiekti vyniotinį galima porcijomis. Jis gali tapti tiek atskiru patiekalu, tiek nepriekaištingu papildymu garnyrui.
Patiekalui tiks bet koks faršas. Dedame į faršą druskos, pipirų, kitų prieskonių pagal pageidavimą, įmušame kiaušinį ir gerai permaišome.
Sutarkuojame truputį kietojo sūrio.
Ant pjaustymo lentelės uždedame kepimo rankovę taip, kad iš šonų liktų vietos, o paskui tolygiai paskirstome faršą ant lentelės plonu sluoksniu.
Dedame dar vieną sluoksnį – sūrio.
Atsargiai susukame faršą į vyniotinį, sutvirtiname galus patogiu būdu ir dedame į šaldiklį 3-4 val.
Praėjus šiam laikui, faršą lengva supjaustyti porcijomis.
Iš kiaušinių, miltų ir pieno darome tešlą, o paskui mirkome į ją vyniotinio gabalėlius ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi.
Apkepame suktinukus ant vidutinės ugnies po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės. Uždengę dangčiu papildomai patroškiname.
Tokį vyniotinį galima patiekti nedelsiant.
Sultingas, su pikantišku sūrio prieskoniu, jis greitai taps mėgstamu jūsų skanėstu, o gal ir svetingų šeimininkų vizitine kortele.