Naudingas desertas, nekenkiantis figūrai „Panakota“

1325
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

Varškė — 400 g.

Pienas 0,5% — 100 ml.

Uogos— 100 g.

Želatina — 1 v.š.

Saldiklis — pagal skonį

Gaminimas:

1.Želatiną pamerkite stiklinėje šalto vandens.

2.Atšildykite vyšnias.

3.kai želatina išbrinks, sumaišykite ją su pienu, pakaitinkite ant mažos ugnies, kad ištirptų.

4.Sumaišykite saldiklį, varškę ir pieną.

5.Į formos dugną sudėkite vaisius ar uogas.

6.Užpilkite juos gautu mišiniu.

7.Pastatykite į šaldytuvą 3-4 valandoms arba nakčiai.

Skanaus!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353