Anksčiau aš visada paniravimui naudodavau lėkštę. Berdavau ten džiūvėsius ar miltus ir apvoliodavau tame mišinyje man reikalingą produktą. Iš esmės toks būdas ne toks jau ir blogas, bet yra vienas „bet“. Po gaminimo reikia dar daugybės laiko sutvarkyti virtuvę ir išplauti indus po paties paniravimo.
Kartą aš sužinojau apie labai patogų paniravimo būdą. Ir nuo tada naudojuosi tik juo.
Paniravimo mišinį suberiame į maišelį ir dedame ten mums reikalingą produktą.
Maišelį tvirtai uždarome ir purtome, kad turinys gerai persimaišytų.
To pasekoje mišinys tolygiai pasiskirsto ant gaminio, o ne ant rankų ar po virtuvę.
Tas pats būdas tinka, jei iš pradžių pamerksime į tešlą. Prie rankų niekas nelimpa, o paniravimo mišinys atsiduria ten, kur ir turi būti.
O jei būtina paniruoti kažką smulkaus (žiediniai kopūstai, grybai ar mažos žuvytės), tai pavirsta vienu malonumu. Viską iškart meti į maišelį ir beri į keptuvę. Ir nereikia apvolioti kiekvieno gabalėlio atskirai.
Panaudojus tiesiog išmetame maišelį į šiukšlinę.
O jūs bandėte tokį būdą? Ne? Būtinai pasinaudokite šia nedidele, bet naudinga gudrybe.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.