Iš poros ingredientų jums išeis labai skanus ir lengvas desertas.
Paruošimui jums prireiks tokių ingredientų:
– sutirštintas pienas 240 g
– kakava 100 g
Paruošimo procesas
1. Dedame sutirštintą pieną ant viryklės ir užviriname. Perpilame į indą.
2. Kakavą išsijojame ir dalimis beriame į sutirštintą pieną. Permaišome iki vienalytės masės.
3. Masė bus labai tiršta, todėl maišykite mentele labai kruopščiai.
4. Formą užtiesiame plėvele ir dedame masę, gerai išlyginame.
5. Uždengiame plėvele ir dedame į šaldytuvą kelioms valandoms.
6. Išimame iš formos ir pjaustome saldainius, pabarstome juos kakava.
Patarimas: triufeliai su kakava – klasikinis derinys, bet jūs galite pabarstyti juos baltojo ar pieniško šokolado trupiniais, smulkintais riešutais.

















