Ingredientai
- bemielė sluoksniuota tešla 600 g
- kiaulienos faršas 500 g
- svogūnas 1 vnt
- druska 1 žiupsnis
- malti juodieji pipirai 1 žiupsnis
- vanduo 20 ml
- mocarela 100 g
- kiaušinis 1 vnt
Paruošimas:
Susmulkinkite svogūną ir dėkite jį į mėsos faršą kartu su druska, pipirais ir vandeniu.
Gerai permaišykite kukulių ingredientus.
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite kvadratėliais. Į kiekvieno centrą įdėkite po šlapiomis
rankomis suformuotą kukulį.Ant kiekvieno mėsos rutuliuko dėkite po gabalėlį mocarelos, truputį įspausdami jį.

Iš tešlos su įdaru suformuokite „maišelius“. Dėkite juos į skardą, užtiestą kepimo
popieriumi, dugnu į viršų.Sutepkite tešlą plaktu kiaušiniu. Paskui žirklėmis prakirpkite maišelių viršūnėles,
praskleisdami kraštus. Kepkite patiekalą 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

















