Taigi, mums prireiks:
– lavašas
– kumpis, tiks ir bet kokia kita mėsa
– pomidorai
– bet koks kietasis sūris
– česnakas, žalumynai ir majonezas
Receptas:
Visko imame po truputį. Kumpį supjaustome šiaudeliais, pomidorus – griežinėliais, sūrį tarkuojame, smulkiname žalumynus ir česnaką.
Česnaką sumaišome su majonezu.
Pas mane 3 lavašai po 50-60 cm. Man jis žymiai skanesnis už parduotuvinį.
Perpjauname lavašą į dvi dalis, sutepame majonezu su česnaku, barstome kumpiu, žalumynais ir per visą paviršių dedame pomidorus.
Pabaigoje pabarstome tarkuotu sūriu.
Visko dedame su saiku, kad gaminant produktai nekristų ir susukame lavašą į vamzdelį kaip foto.
Lavašą galima apkepti iš abiejų pusių ant sausos keptuvės, o galima grilyje.
Ir pirmu, ir antru atveju gaunasi neapsakomai skanu.
Prieš patiekdami dėl patogumo supjaustome vamzdelius į kelias dalis.