Karališkas vyniotinis: skumbrės mėgėjai įvertins šį receptą

1621
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

– 1 svogūnas
– 600 g skumbrės
– 1-2 kiaušinis
– 1 morka
– 3 valgomieji šaukštai aliejaus
– druska pagal skonį
– malti juodieji pipirai pagal skonį
– 2 arbatiniai šaukšteliai želatinos

Paruošimas:

Išsirinkite riebesnę skumbrę. Pradėsime nuo įdaro. Smulkiai supjaustykite svogūną ir apkepkite aliejuje.

Morką sutarkuokite ir apkepkite kartu su svogūnu. Pasūdykite, berkite pipirų. Dėkite į lėkštę.

Kiaušinį išvirkite ir stambiai sutarkuokite. Nupjaukite žuvies galvą ir uodegą. Nupjaukite pelekus.

Perpjaukite pilvą ir išimkite vidurius.

Abiejose stuburo pusėse padarykite įpjovas ir pašalinkite kaulus.

Skumbrės file dėkite ant maistinės plėvelės. Pasūdykite ir berkite pipirų. Pabarstykite puse kiekio želatinos. Paskui dėkite įdarą, tolygiai paskirstykite.

Paskui išdėliokite morką su svogūnu, kiaušinius ir pabarstykite likusia želatina.

Susukite vyniotinį maistinės plėvelės pagalba. Suriškite siūlu. Dėkite vyniotinį į verdantį vandenį 30 min.

Paskui ataušinkite. Padėkite po svarmeniu. Dėkite į šaldytuvą 7 val.

Po to nuimkite plėvelę ir supjaustykite griežinėliais. Karališkas vyniotinis paruoštas!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353