Kai aš valau žuvį (karosą, karpį), virtuvėje nerasi nė vieno žvyno

4576
Patinka? Duok Like!

Aš valau žuvį be peilio ir kitų įrankių. Be to, vienos žuvytės valymui man išeina ne daugiau minutės.

Aš gyvenu bute ir šis būdas mane labai gelbsti, kadangi po žuvies valymo net stalas, galima sakyti, lieka švarus, jau nekalbant apie visą virtuvę.

Kad nuvalytumėte žuvį be nuostolių virtuvėje, mums prireiks dubens su šaltu vandeniu.
Imame vieną žuvį, įleidžiame ją į dubenį su vandeniu.

Dabar imame valgomąjį ar desertinį šaukštą ir pradedame valyti žuvies žvynus vandenyje. Valome nuo uodegos link galvos.

Patikėkite, peiliu taip greitai ir paprastai valyti nepavyks, reikia būtent šaukšto.
Kaip matote, dėka to, kad žuvis vandenyje, žvynai lengvai atsiskiria, nelimpa prie šaukšto, neišsisklaido po virtuvę, o lieka vandenyje.

O standžią dalį ant pilvo aš nupjaunu peiliu.

Paskui aš greitai pašalinu žuvies vidurius. Jei žuvis su ikrais, ikrus palieku žuvyje.

Būtinai pašalinu žiaunas.

Nuplaunu žuvį ir galima gaminti toliau.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353