Silkutė gaunasi tokia, kad pirštus apsilaižysi! O su bulvių koše išvis tikras delikatesas!
Ingredientai, kurių reikės:
- 2 šviežios ar šaldytos silkės
- juodieji pipirai – ½ arbatinio šaukštelio
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 4 svogūnai
- raudonieji pipirai – ½ arbatinio šaukštelio
- pomidorų padažas – 1 valgomasis šaukštas
- aliejus, rafinuotas – 125 ml
- 50-60 ml acto
Paruošimo procesas žingsnis po žingsnio:
Iš silkės reikia padaryti žuvies file, palikus tik odą.
Supjaustykite žuvį gabalėliais ir dėkite į gilų indą.
Dabar berkite dviejų rūšių pipirų, druskos ir dėkite pomidorų padažą. Permaišykite.
Paskui įpilkite actą ir gerai pamaišykite.
Nulupkite svogūnus ir supjaustykite pusžiedžiais.
Dėkite svogūnus į silkę, įpilkite aliejų ir dar kartą permaišykite.
Uždenkite indą plėvele, kelioms valandoms ar nakčiai dėkite į šaldytuvą.
Reikės kelis kartus pamaišyti silkę.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.