Ilgai ieškojau recepto, bet jis to vertas! Silkė korėjietiškai

874
Patinka? Duok Like!

Silkutė gaunasi tokia, kad pirštus apsilaižysi! O su bulvių koše išvis tikras delikatesas!

Ingredientai, kurių reikės:

  • 2 šviežios ar šaldytos silkės
  • juodieji pipirai – ½ arbatinio šaukštelio
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 4 svogūnai
  • raudonieji pipirai – ½ arbatinio šaukštelio
  • pomidorų padažas – 1 valgomasis šaukštas
  • aliejus, rafinuotas – 125 ml
  • 50-60 ml acto

Paruošimo procesas žingsnis po žingsnio:

Iš silkės reikia padaryti žuvies file, palikus tik odą.

Supjaustykite žuvį gabalėliais ir dėkite į gilų indą.

Dabar berkite dviejų rūšių pipirų, druskos ir dėkite pomidorų padažą. Permaišykite.

Paskui įpilkite actą ir gerai pamaišykite.

Nulupkite svogūnus ir supjaustykite pusžiedžiais.

Dėkite svogūnus į silkę, įpilkite aliejų ir dar kartą permaišykite.

Uždenkite indą plėvele, kelioms valandoms ar nakčiai dėkite į šaldytuvą.

Reikės kelis kartus pamaišyti silkę.

Patinka? Duok Like!