Greitas žuvies ir mėsos atitirpinimas per 7-10 min. Genialūs korėjiečių receptai

2397
Patinka? Duok Like!

Kartais būna, kad ką nors reikia pagaminti greitai, o pagrindinis ingredientas užšaldytas. Šiandien mes papasakosime apie greitą ir paprastą korėjiečių šeimininkių paslaptį, kaip greitai atšildyti mėsą ar žuvį.

Mėsos atšildymas

Tam mums reikia vandens, pakankamai gilaus plataus indo ir cukraus

Instrukcija:

  1. Pusantro litro vandens reikia pašildyti iki 40 laipsnių.
  2. Pilkite vandenį į dubenį, berkite 3 valgomuosius šaukštus cukraus ir gerai išmaišykite.
  3. Dėkite į pasaldintą karštą vandenį mėsos gabalą ir palikite 10 min, kol pilnai atitirps.

Žuvies atšildymas

Čia daroma beveik tas pats, tik vietoj cukraus reikia naudoti druską.

  1. Įkaitinkite pusantro litro vandens iki 40 laipsnių.
  2. Perpilkite vandenį į didelį indą, berkite 3 valgomuosius šaukštus druskos ir viską išmaišykite.
  3. Dėkite į šį indą žuvį ir sulaukite, kol pilnai atitirps.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!