Pica – vienas iš pačių populiariausių greitųjų užkandžių. Kavinėje su didele kompanija arba su mylimu žmogumi žiūrint kino filmą gabaliukas aromatingos picos bus kaip tik.
Siūlome klasikinį pado variantą pakeisti ir išbandyti naują ir greitą gaminimo būdą. Bulvinė pica keptuvėje puikiai tiks sočiai vakarienei, o įdaras gali būti viskas, ką rasite šaldytuve.
Sudedamosios dalys:
- 3–4 bulvės,
- 2 valg. š. kvietinių miltų,
- 1 kiaušinis,
- 3 pomidorai,
- 200 g virtos dešros,
- 200 g kietojo sūrio,
- 1 valg. š. majonezo,
- 1 valg. š. adžikos,
- 2 skilt. česnako,
- druskos pagal skonį,
- juodųjų pipirų (maltų) pagal skonį.
Gaminimas
- Sumaišome majonezą su adžika ir įdedame išspaustą per spaustuvą česnaką.
- Stambia tarka sutarkuojame sūrį, pomidorus ir dešrą supjaustome kubeliais.
- Smulkia tarka sutarkuojame bulves, supilame miltus, įmušame kiaušinį, įdedame druskos ir pipirų.
- Ploną bulvių masės sluoksnį kepame augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies.
- Blyną apverčiame ir užtepame ant jos majonezo ir adžikos masės, uždedame pomidorus, dešrą ir sūrį.
- Uždengiame kelioms minutėms dangtį, kad sūris išsilydytų. Tiekiame karštą.
Tokios greitos picos gelbėja, kai būtina greitai pavalgydinti svečius ar vyrą. Jei paimsime mažą keptuvę, galima bus pagaminti kelias porcijas vis su kitokiu įdaru.
Bonusas
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.