Ingredientai
- kiaušinis 1 vnt
- cukrus 3 valgomieji šaukštai
- druska 0,5 arbatinio šaukštelio
- kefyras 200 ml
- kvietiniai miltai 600 g
- soda 0,5 arbatinio šaukštelio
- actas 1 arbatinis šaukštelis
- sviestas pagal skonį
Įmuškite kiaušinį į didelį dubenį, berkite druską ir cukrų. Suplakite mikseriu ar šluotele kol susidarys putos.
Į dubenį pilkite kefyrą ir išsijokite miltus, pilkite actą. Užmaišykite tešlą rankomis, paskui uždenkite ją maistine plėvele. Iškočiokite tešlą į lakštą, labai plonai kočioti nereikia. Viršų sutepkite plonu sviesto sluoksniu ir susukite vyniotinį. Kraštus tvirtai užlipdykite.
Supjaustykite vyniotinį 1,5 cm storio gabalėliais.
Suteikite gaminiams gražesnę formą ir dėkite į keptuvę, suteptą aliejumi. Kepkite ant nedidelės ugnies po dangčiu iš abiejų pusių kol pagels.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.