Ingredientai:
- kiaulienos šonkauliukai – 1,5 kg
- druska, pipirai pagal skonį
- Padažui
- česnakas – 5 skiltelės
- paprika, bazilikas
- garstyčių grūdeliai – 20 g
- pomidorų padažas – 30 ml
- sojos padažas – 50 g
- medus – 15 g
Paruošimas:
Šonkauliukus nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir dedame į kepimo formą.
Šonkauliukuose darome įpjovas, sūdome ir beriame pipirų pagal skonį.
Uždengiame formą folija ir dedame į šaltą orkaitę, paskui įkaitiname ją iki 200 laipsnių.
Kepame apie 2 val.
Padažui: sumaišome išspaustą česnaką, baziliką, papriką, garstyčių grūdelius, medų, pomidorų ir sojos padažą.
Po 2 valandų ištraukiame šonkaulius iš orkaitės, nuimame foliją, apverčiame į kitą pusę ir sutepame viršų gautu padažu.
Gaminame grilio režimu 10-15 min.
Gero apetito!
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.