Rytietiška vakarienė: pikantiški, sodraus skonio kepti agurkai

207
Patinka? Duok Like!

Žinoma, mėsa šoke nuo tokios kaimynystės. Tačiau tai tik pirmos sekundės, jai patiks. Ir jums patiks šio patiekalo skonis – pikantiškas, sodrus. O jei dar nežinant, kad ingredientuose – agurkas, galima paprastai palaikyti jį cukinija ar aguročiu.

Ingredientai:

– agurkai (stambūs) – 2-3 vnt
– faršas arba mėsa (geriau aviena) – 300 g
– svogūnas – 1 galvutė
– druska, pipirai ir karis – pagal skonį

Paruošimas:

1. Nulupame agurkų odelę, pjaustome stambiais šiaudeliais, lupame ir pjaustome svogūną
pusžiedžiais.

2. Apkepame mėsą (faršą) įkaitintame aliejuje keptuvėje ar daugiafunkciniame puode.

3. Po 10 minučių dedame svogūną, dar po 5 minučių – agurkus.

4. Sūdome, beriame pipirų negailėdami (patiekalas turi gautis aštrus), dedame karį. Svarbiausia – kad svogūnai ir agurkai apkeptų, o ne troškintųsi, kadangi originale patiekalas gaminamas ant atviros ugnies ir dalinai ant pačios keptuvės degančio aliejaus.

Agurkus apkepame ne ilgiau 7 min.

5. Patiekalą galima gardinti majonezu, o valgyti ne tik karštą, bet ir šaltą.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353