Kukuliai su sūriu tešloje

524
Patinka? Duok Like!

Ingredientai

  • bemielė sluoksniuota tešla 600 g
  • kiaulienos faršas 500 g
  • svogūnas 1 vnt
  • druska 1 žiupsnis
  • malti juodieji pipirai 1 žiupsnis
  • vanduo 20 ml
  • mocarela 100 g
  • kiaušinis 1 vnt

    Paruošimas:

    Susmulkinkite svogūną ir dėkite jį į mėsos faršą kartu su druska, pipirais ir vandeniu.

    Gerai permaišykite kukulių ingredientus.

    Sluoksniuotą tešlą supjaustykite kvadratėliais. Į kiekvieno centrą įdėkite po šlapiomis
    rankomis suformuotą kukulį.

    Ant kiekvieno mėsos rutuliuko dėkite po gabalėlį mocarelos, truputį įspausdami jį.

    Iš tešlos su įdaru suformuokite „maišelius“. Dėkite juos į skardą, užtiestą kepimo
    popieriumi, dugnu į viršų.

    Sutepkite tešlą plaktu kiaušiniu. Paskui žirklėmis prakirpkite maišelių viršūnėles,
    praskleisdami kraštus. Kepkite patiekalą 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Patinka? Duok Like!