Ingredientai
- bemielė sluoksniuota tešla 600 g
- kiaulienos faršas 500 g
- svogūnas 1 vnt
- druska 1 žiupsnis
- malti juodieji pipirai 1 žiupsnis
- vanduo 20 ml
- mocarela 100 g
- kiaušinis 1 vnt
Paruošimas:
Susmulkinkite svogūną ir dėkite jį į mėsos faršą kartu su druska, pipirais ir vandeniu.
Gerai permaišykite kukulių ingredientus.
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite kvadratėliais. Į kiekvieno centrą įdėkite po šlapiomis
rankomis suformuotą kukulį.Ant kiekvieno mėsos rutuliuko dėkite po gabalėlį mocarelos, truputį įspausdami jį.
Iš tešlos su įdaru suformuokite „maišelius“. Dėkite juos į skardą, užtiestą kepimo
popieriumi, dugnu į viršų.Sutepkite tešlą plaktu kiaušiniu. Paskui žirklėmis prakirpkite maišelių viršūnėles,
praskleisdami kraštus. Kepkite patiekalą 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.