Ingredientai
- agurkai – 2 kg
- svogūnai – 250 g
- krapai – 1 pundelis
- druska – 1,5 valgomojo šaukšto
- cukrus – 3 valgomieji šaukštai
- saulėgrąžų aliejus – 125 ml
- actas – 100 ml
Paruošimas:
Nuplaukite agurkus ir supjaustykite žiedais. Svogūnus sukapokite žiedų ketvirčiais ir
suberkite į agurkus.
Susmulkinkite krapus ir dėkite juos į daržoves, permaišykite.
Dėkite druską, cukrų, aliejų ir permaišykite ingredientus. Uždenkite indą dangčiu ir palikite 4 val.
Statykite agurkėlius ant ugnies ir užvirinkite. Supilkite actą, permaišykite ir virkite 5-7 min.
Sudėkite salotas į sterilius stiklainius ir uždarykite.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.