Ingredientai:
- kiaušinis 1 vnt
- ryžių miltai 30 g
- obuolys 1 vnt
- kepimo milteliai 0,5 arbatinio šaukštelio
- kefyras 50 ml
- cukrus 1 arbatinis šaukštelis
Paruošimas:
Atskirkite trynį nuo baltymo. Trynį sumaišykite su cukrumi ir kefyru, suplakite iki
vienalytės masės. Baltymą suplakite blenderiu iki standžių putų.
Nulupkite obuolio žievę ir išimkite šerdelę, supjaustykite smulkiais kubeliais.
Išsijokite miltus su kepimo milteliais į kefyro masę, atsargiai permaišykite mentele.
Dėkite obuolį ir vėl permaišykite. Paskui įmaišykite orinę baltymų masę.
Gautą mišinį perpilkite į nedidelę keraminę formą ar puodelį. Gaminkite 800 vt galingumu
apie 5 min.
Būtinai patikrinkite šarlotės su obuoliais gatavumą dantų krapštuku.
Mikrobangės pasvisus skirtingos, todėl gaminimo laikas gali skirtis. Jei ant dantų krapštuko pastebėsite
tešlą, dėkite puodelį į mikrobangę dar minutei.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.