Obuolių timbale. Lengvas ir labai skanus pyragas

955
Patinka? Duok Like!

Ingredientai

  • mielinės bandelės – 4 vnt
  • obuoliai – 3 vnt
  • sviestas – 140 g
  • cukrus – 160 g
  • citrina – 1 vnt
  • kiaušiniai – 2 vnt
  • grietinėlė – 100 ml

Paruošimas:

Nulupkite ir supjaustykite obuolius plonomis skiltelėmis. Apšlakstykite juos citrinų
sultimis.

Bandeles supjaustykite plonomis riekelėmis. Sutepkite kepimo formą kambario
temperatūros sviestu.

Dėkite ant dugno dalį obuolių, pabarstytų cukrumi. Paskui suformuokite bandelių
sluoksnį ir paskirstykite ant jo sviesto gabalėlius. Kartokite sluoksnius taip, kad pabaigoje
liktų bandelės.

Suplakite 2 kiaušinius su 100 g cukraus į purią orinę masę, pilkite 1 valgomąjį šaukštą
citrinų sulčių ir grietinėlės. Gerai permaišykite ir atsargiai užpilkite pyragą formoje.

Uždenkite formą folija ir kepkite 50-60 min 190 laipsnių temperatūroje. Po pirmųjų 20
minučių nuimkite foliją.

Uždenkite formą lėkšte ir atsargiai apverskite.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353