Mėsos duonos. Dabar kepu šį pyragą kiekvieną sekmadienį

1015
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

  • kiaušiniai – 10 vnt
  • vištienos file – 700-800 g
  • česnakų milteliai – 1 arbatinis šaukštelis
  • sviestas – 60 g
  • obuolių actas – 0,5 valgomojo šaukšto
  • soda – 0,5 arbatinio šaukštelio
  • druska – pagal skonį
  • sezamai – pagal skonį

Paruošimas:

Išvirkite file pasūdytame vandenyje,leiskite ataušti, po to supjaustykite vidutiniais
gabalėliais.

Suplakite kiaušinius į purias putas. Geriausia tai padaryti virtuviniu kombainu.

Ištirpinkite 50 g sviesto, sumaišykite su mėsa ir sutrinkite blenderiu iki pastos
konsistencijos.

Per kelis kartus supilkite į paštetą kiaušinius, permaišydami po kiekvienos porcijos.
Berkite druską, pipirus ir pilkite sodą, gesintą actu. Gerai permaišykite.

Stačiakampę silikoninę formą sutepkite sviestu ir supilkite į ją tešlą. Kepkite duoną 40-45
min 180 laipsnių temperatūroje. Paskui išjunkite orkaitę ir palikite duoną kol pilnai atauš.

Mėsos duona gaunasi standi ir pakankamai sunki. O dar ji soti, todėl per kartą suvalgyti
ją sunku. Laikykite kepalą šaldytuve, tačiau ne ilgiau 4 dienų. Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353