Skanios „alyvuogės“ iš vynuogių: originalaus konservavimo žiemai receptas

484
Patinka? Duok Like!

Šiandien mes norime jums pasiūlyti labai originalaus užkandžio žiemai, kuris pakerės savo neįprastu skoniu, receptą! Jo paruošime nėra nieko sunkaus ir mes įsitikinę, kad tokia užkandėlė iš vynuogių jums patiks!

Ingredientai, kurių reikės:

  • žalios didelės vynuogės – 1 kg
  • maistinis actas – 100 ml
  • geriamasis vanduo – 800 ml
  • cukrus – 200 g
  • maltas cinamonas – pusė arbatinio šaukštelio
  • valgomoji druska – 50 g
  • juodieji pipirai – 5 žirneliai
  • kvapieji pipirai – 3 žirneliai
  • gvazdikėliai – 5 žiedeliai
  • lauro lapas – 1

Kaip ruošti:

Nuimkite uogas nuo šakelės ir gerai nuplaukite tekančiu vandeniu.

Uogomis pripildykite sterilius stiklainius.

Paruoškite sūrymą sumaišę visus ingredientus, išvardintus aukščiau.

Verdančiu sūrymu pripildykite stiklainius ir užsukite dangtelius.

Palikite atvėsti kambario temperatūroje.

Ragauti marinuotas vynuoges galima po 7 dienų.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353