Greitas žuvies ir mėsos atitirpinimas per 7-10 min. Genialūs korėjiečių receptai

3901
Patinka? Duok Like!

Kartais būna, kad ką nors reikia pagaminti greitai, o pagrindinis ingredientas užšaldytas. Šiandien mes papasakosime apie greitą ir paprastą korėjiečių šeimininkių paslaptį, kaip greitai atšildyti mėsą ar žuvį.

Mėsos atšildymas

Tam mums reikia vandens, pakankamai gilaus plataus indo ir cukraus

Instrukcija:

  1. Pusantro litro vandens reikia pašildyti iki 40 laipsnių.
  2. Pilkite vandenį į dubenį, berkite 3 valgomuosius šaukštus cukraus ir gerai išmaišykite.
  3. Dėkite į pasaldintą karštą vandenį mėsos gabalą ir palikite 10 min, kol pilnai atitirps.

Žuvies atšildymas

Čia daroma beveik tas pats, tik vietoj cukraus reikia naudoti druską.

  1. Įkaitinkite pusantro litro vandens iki 40 laipsnių.
  2. Perpilkite vandenį į didelį indą, berkite 3 valgomuosius šaukštus druskos ir viską išmaišykite.
  3. Dėkite į šį indą žuvį ir sulaukite, kol pilnai atitirps.
Patinka? Duok Like!