Lažinamės, jūs šildote picą mikrobanginėje? Atskleisim didelę paslaptį – tai neteisinga. Bet nepergyvenkite, mes irgi taip darom.
Ir išties, beveik kiekviename kulinariniame žingsnyje mes tik darom gyvenimą sudėtingesnį. Todėl mes nusprendėme, kad taip gyventi daugiau negalima, ir surinkome visus reikiamus kulinarinius patarimus, kurie gerokai palengvins jums gyvenimą. Jei jūs turite kokių paslapčių, taip pat pasidalinkite jomis!
-
Jei valgysite hamburgerį apačia į viršų – jis nesubyrės.
-
Dėžutės su kinų maistu vienu rankos mostelėjimu paverčiamos lėkštutėmis.
-
Pakete su sausainiukais laikykite duonos gabalėlį. Sausainiukai išliks švieži ir minkšti.
-
Picą šildykite sausoje keptuvėje.
Tokiu būdu plutelė liks traški, įdaras gerai sušils ir sūris išsilydys.
-
Šildydami ryžius mikrobanginėje, uždenkite juos šlapiu popieriniu rankšluosčiu.
Tai išgelbės juos nuo perdžiūvimo.
-
Grybų pjaustymui naudokite kiaušinių pjaustyklę.
-
Neverta kratyti stiklinio butelio su kečupu, tiesiog vieną kartą stuktelkite per išgraviruotą skaičių 57.
-
Visai uždaro riešuto atvėrimui panaudokite pusę pistacijos lukšto.
-
Puodelį perliekite karštu vandeniu prieš pildami ten karštą gėrimą.
Ši procedūra leis gėrimui ilgiau likti karštam.
-
Citrininė pagalvėlė ant grilio ne tik neleis žuviai neprilipti prie grotelių, bet ir suteiks jai aromatingumo.
-
Supjaustykite arbūzą ilgais gabalėliais ir jums nereiks praustis po valgymo.
-
Arba panaudokite šaukštą ledams.
-
Kad geriau išspaustumėte citriną, panaudokite žnyples salotoms.
-
Pabandykite nuvalyti imbierą arbatiniu šaukšteliu ir jums neteks išmesti pusės gerosios šaknies.
-
Prieš lupdami apelsiną palaikykite jį 15 minučių šaldytuve.
Tai sukietins žievelę, o baltoji odelė atšoks be vargo.
-
Kad traškieji tako nesuirtų, kai jūs juos kasite, apvyniokite juos salotos lapu.
Bonusas
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.