Troškintos šparaginės pupelės su grybais – tai labai skanus patiekalas iš pačių paprasčiausių ingredientų. Rezultatas pranoksta visus lūkesčius. Patiekalas išeina labai skanus, aromatingas ir sodrus.
Ingredientai:
- morkos – 1 vnt
- pievagrybiai – 350 g
- šparaginės pupelės – 350 g
- svogūnas – 1 vnt
- česnakas – 3 skiltelės
- druska, pipirai pagal skonį
- aliejus kepimui
Paruošimas:
- Plauname ir valome grybus. Pjaustome plonais griežinėliais.
- Nulupame svogūną ir pjaustome plonais pusžiedžiais. Česnaką smulkiname.
- Pupeles plauname, dedame į puodą, užpilame vandeniu ir viriname. Kai tik pupelės užvirs, nuimame ir dedame į kiaurasamtį.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame svogūną, morkas ir česnaką.
- Dedame grybus ir apkepame 7-8 min ant vidutinės ugnies.
- Dedame pupeles, beriame druską, pipirus pagal skonį ir permaišome.
- Apkepame 3-4 min, periodiškai pamaišome.
- Nuimame nuo ugnies ir patiekiame.
Gero apetito!
Bonusas
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.