Troškintos šparaginės pupelės su grybais – tai labai skanus patiekalas iš pačių paprasčiausių ingredientų. Rezultatas pranoksta visus lūkesčius. Patiekalas išeina labai skanus, aromatingas ir sodrus.
Ingredientai:
- morkos – 1 vnt
- pievagrybiai – 350 g
- šparaginės pupelės – 350 g
- svogūnas – 1 vnt
- česnakas – 3 skiltelės
- druska, pipirai pagal skonį
- aliejus kepimui
Paruošimas:
- Plauname ir valome grybus. Pjaustome plonais griežinėliais.
- Nulupame svogūną ir pjaustome plonais pusžiedžiais. Česnaką smulkiname.
- Pupeles plauname, dedame į puodą, užpilame vandeniu ir viriname. Kai tik pupelės užvirs, nuimame ir dedame į kiaurasamtį.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame svogūną, morkas ir česnaką.
- Dedame grybus ir apkepame 7-8 min ant vidutinės ugnies.
- Dedame pupeles, beriame druską, pipirus pagal skonį ir permaišome.
- Apkepame 3-4 min, periodiškai pamaišome.
- Nuimame nuo ugnies ir patiekiame.
Gero apetito!
Bonusas


















