Troškintos šparaginės pupelės su grybais

1525
Patinka? Duok Like!

Troškintos šparaginės pupelės su grybais – tai labai skanus patiekalas iš pačių paprasčiausių ingredientų. Rezultatas pranoksta visus lūkesčius. Patiekalas išeina labai skanus, aromatingas ir sodrus.

Ingredientai:

  • morkos – 1 vnt
  • pievagrybiai – 350 g
  • šparaginės pupelės – 350 g
  • svogūnas – 1 vnt
  • česnakas – 3 skiltelės
  • druska, pipirai pagal skonį
  • aliejus kepimui

Paruošimas:

  1. Plauname ir valome grybus. Pjaustome plonais griežinėliais.
  2. Nulupame svogūną ir pjaustome plonais pusžiedžiais. Česnaką smulkiname.
  3. Pupeles plauname, dedame į puodą, užpilame vandeniu ir viriname. Kai tik pupelės užvirs, nuimame ir dedame į kiaurasamtį.
  4. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir apkepame svogūną, morkas ir česnaką.
  5. Dedame grybus ir apkepame 7-8 min ant vidutinės ugnies.
  6. Dedame pupeles, beriame druską, pipirus pagal skonį ir permaišome.
  7. Apkepame 3-4 min, periodiškai pamaišome.
  8. Nuimame nuo ugnies ir patiekiame.

Gero apetito!

Bonusas

Patinka? Duok Like!