70-metė prancūzė išmokė mane gaminti tikrą žiuljeną. Aš užsirašiau receptą

7024
Patinka? Duok Like!

Jūs taip pat mėgstate žiuljeną? Jums atrodo, kad šį patiekalą skaniai gamina tik pačiuose madingiausiuose restoranuose? Štai ir ne. Jį pagaminti gana paprasta. Šiandien mes jums tai įrodysime.

Štai tikro žiuljeno , kurį gamina 70-metės prancūzės, receptas:

Ingredientai:

  • vištienos file – 500 g
  • pievagrybiai – 300 g
  • svogūnai – 2 vnt
  • tarkuotas sūris – 200 g
  • grietinė – 200 g
  • miltai – 50 g
  • aliejus – 30 g
  • sviestas – 20 g

Paruošimo būdas:

  • Grybus supjaustykite pakankamai smulkiai.
  • Apkepkite juos įkaitintoje keptuvėje be aliejaus, tegu išgaruoja skystis, kuris išteka iš grybų.
  • Po to dėkite į grybus aliejų ir sviestą, smulkiai sukapotą paukštienos file, viską pasūdykite, pabarstykite pipirais ir kepkite su grybais dar 15 min.
  • Geriau uždenkite grybus su mėsa dangčiu – kad jie truputį pasitroškintų.
  • Po 15 min nuimkite dangtį, dėkite svogūnus ir kepkite viską ne ilgiau 5 min.
  • Atskirame inde sumaišykite grietinę su miltais taip, kad nebūtų gumuliukų, perpilkite šį mišinį į atskirą keptuvę ir užvirinkite.
  • Mėsą su grybais išdėliokite į puodelius, užpilkite grietine ir padenkite tarkuotu sūriu.
  • Ruoškite žiuljeną apie 35 min iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje . Ištirpęs sūris turi sudaryti apetitišką sūrio plutelę.

Kaip jūs ruošiate šį populiarų prancūzišką patiekalą?

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353