20 vienetų suvalgoma iškart ir dar maža. Mano mėgstamiausias sparnelių receptas

1637
Patinka? Duok Like!

Visada perku atvėsintus vištienos sparnelius. Neimu šaldytų, nes atšildžius ir paruošus jie visiškai neskanūs.

Ingredientai:

– sparneliai – 1,5 kg
– rūkyta paprika – 1 valgomasis šaukštas
– malti čili pipirai – 0,5 arbatinio šaukštelio
– džiovintas bazilikas – 0,5 arbatinio šaukštelio
– sojos padažas – 3 valgomieji šaukštai
– medus – 3 valgomieji šaukštai

Sparnelius nuplikiau, nuploviau ir nusausinau. Dedu į indą ir beriu baziliko, rūkytos paprikos ir maltų čili pipirų. Permaišau.

Pilu sojos padažą ir medų. Vėl permaišau.

Palieku ne mažiau nei 2 valandas kambario temperatūroje. Per tą laiką permaišau 5-6 kartus.


Marinuotus sparnelius veriu ant medinių iešmelių.

Dedu į skardą, užtiestą kepimo popieriumi.

Kepu sparnelius orkaitėje, įkaitintoje iki 150 laipsnių, konvekcijos režimu apie 40 min.

Skanūs, švelnūs ir sultingi sparneliai su medumi paruošti. Ragaukite juos su naminiu pomidorų padažu.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353