Super purūs blyneliai pusryčiams! Šeima bus sužavėta

209
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

1. kefyras – 900 g
2. kiaušiniai – 2 vnt
3. 9 valgomieji šaukštai baltojo cukraus
4. miltai – 4-5 stiklinės (priklausomai nuo kefyro tirštumo)
5. soda – 1,5 arbatinio šaukštelio. Dėti pabaigoje ir negesinti.

Paruošimo būdas

1. Viską sumaišyti, išskyrus sodą.

1 paslaptis – kefyras turi būti šiltas, galima netgi truputį pašildyti ir kiaušinius taip pat.
2 paslaptis – tešla turi būti realiai tiršta, kaip naminė grietinė.
3 paslaptis – sodą dėti tik pabaigoje, negesinti ir leisti tešlai pastovėti apie 7 minutes, pakvėpuoti. Dėti tokią gumos tirštumo tąsią tešlą pavyks tik dideliu šaukštu.

2. Dedame tešlą į gerai įkaitintą keptuvę su dideliu kiekiu aliejaus. Aliejaus negailėkite!

3. O paskui, kai apkepa iš abiejų pusių, iš pradžių nuimti ant popierinės servetėlės, leisti aliejui nutekėti, kol kepa sekanti partija ir perdėti į švarią lėkštę blynams.

Blynai gaunasi tiesiog bomba! Būtinai pabandykite ir papasakokite savo įspūdžius!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353