Mišrainė su raugintais kopūstais. Naudingos šviežios salotos, galima gaminti ir šventiniam, ir kasdieniam stalui

2520
Patinka? Duok Like!

Mišrainę galima gaminti ir šventiniam, ir kasdieniam stalui. Joje nėra nei majonezo, nei kenksmingų sudedamųjų dalių. Priešingai – tai naudingos šviežios salotos, kuriomis galima pasisotinti.

Sudedamosios dalys 

  • Augalinio aliejaus pagal skonį
  • 200 g morkų
  • 200 g raugintų agurkų
  • 100 g baltojo svogūno
  • Pagal skonį maltų juodųjų pipirų
  • 200 g bulvių
  • 200 g raugintų kopūstų
  • 200 g burokėlių
  • 200 g žaliųjų žirnelių
  • Druskos pagal skonį

Ruošimas:

Morkas, bulves ir burokėlius išvirti.

Bulves supjaustyti kubeliais.

Morkas supjaustyti kubeliais.

Bulves ir morkas sudėti į salotinę.

Supjaustyti agurkus.

Bulves ir morkas sudėti į salotinę. Agurkus sudėti į salotinę.

 Nuskusti burokėlius ir supjaustyti.

Smulkiai supjaustyti svogūną. Jei svogūnas aštrus, galima jį nuplikyti verdančiu vandeniu. Burokėlius ir svogūnus sudėti į salotinę.

Sudėti kopūstus.

Sudėti konservuotus žirnelius. Padruskinti, papipirinti, įpilti aliejaus ir išmaišyti.

Skanaus!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353