Ingredientai tešlai:
– 185 g pieno
– 3 g sausų mielių
– 250 g miltų
– 30 g cukraus
– 3 g druskos
– 20 g sviesto
Ingredientai glazūrai:
– 40 g tamsaus šokolado
– 40 g balto šokolado
Imamės gamybos:
1. Šiltame piene ištirpiname mieles.
Į išsijotus miltus dedame cukrų, išmaišome. Pilame pieną, užmaišome tešlą.
2. Dedame kambario temperatūros sviestą, minkome tešlą rankomis.
3. Formuojame rutulį, uždengiame jį maistine plėvele ir paliekame, kol tešla pakils 2-3 kartus.
4. Supjaustome gautą tešlą į 16 vienodų gabalėlių.
5. Iš kiekvieno formuojame rutulį. Uždengiame tešlą audiniu ir paliekame dar 15 min.
6. Dar kartą paminkome ir formuojame rutuliukus. Dedame į skardą, užtiestą kepimo popieriumi.
Paliekame dar 30 minučių tešlos pakilimui.
7. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 150 laipsnių, 17 min. Atvėsiname orkaitėje, išimame.
8. Dviejų rūšių šokoladą tirpiname.
Perpilame į konditerinį maišelį ar paprastą maišelį nukirptu galiuku, šokoladu puošiame bandeles.