Ingredientai:
- miltai – 370 g
- pienas – 200 ml
- kiaušiniai – 2 vnt
- druska – 0,5 arbatinio šaukštelio
- kepimo milteliai – 2 arbatiniai šaukšteliai
- kietasis sūris arba varškė – 50 g
- svogūnų laiškai – 1 ryšulėlis
- aliejus kepimui
Paruošimas:
Šluotele sumaišome kiaušinius su pienu ir druska iki vienalytės masės.
Paskui dedame smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus, stambiai tarkuotą sūrį, permaišome.
Beriame išsijotus miltus (350 g) ir kepimo miltelius. Užmaišome minkštą, limpančią prie rankų tešlą.
Kočiojame tešlą į 0,5 cm storio lakštą. Supjaustome ir kepame aliejuje iš 2 pusių.
Dedame gatavus pyragėlius ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintume nereikalingus riebalus.
Gero apetito!

















