Raudonas vynas ir šokoladas turi begalę privalumų dėl natūralios cheminės medžiagos, kuri vadina resveratrolis.
Resveratrolis yra antioksidantas, kurį išskiria tam tikri augalai.
Tyrimai rodo, kad žinomiausias resveratrolio šaltinis yra raudonas vynas, o labiausiai paplitęs – raudonosios vynuogės luobelė, kakava ir tamsios uogos.
Be to, tyrimai, publikuoti žurnale BMC Cell Biology, įrodo, kad resveratrolį galima naudoti ląstelių atjauninimui.
Po šios medžiagos poveikio ląstelės tapo ne tik jaunesnės, bet ir aktyvesnės.
Taipogi resveratrolis blokuoja daugiaetapį kancerogenezės procesą įvairiose stadijose: auglio iniciacijoje,vystymesi ir progresijoje.
Todėl jūs galite pasimėgauti nuostabiu tamsaus šokolado skoniu ir taure raudonojo vyno, ir jūs pajusite teigiamus resveratrolio efektus!
O ką jūs galvojate apie tai?