Оrinius kotletukus su šviežiais kopūstais. Nei vieno duonos trupinėlio, jokių manų ir miltų

10408
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

  • Vištienos faršas 600 g.
  • baltagūžis kopūstas 200 g
  • varškė 80 g
  • kiaušinis 1 vnt
  • krapai pusė pundelio
  • česnakų milteliai 0,5 arbatinio šaukštelio
  • chmeli suneli 0,5 arbatinio šaukštelio
  • malti juodieji pipirai pagal skonį
  • druska pagal skonį

Paruošimas:

  • Giliame inde sumaišykite vištienos faršą su druska, džiovintu česnaku, chmeli suneli ir maltais juodaisiais pipirais.
  • Nuplaukite,išdžiovinkite ir plonai sukapokite šviežią kopūstą. Atskirame inde sutrinkite kiaušinį su varške, gautą mišinį dėkite į faršą.
  •  Taip pat pabarstykite mėsą smulkintais krapais ir kopūstais, kruopščiai viską permaišykite.
  • Drėgnomis rankomis iš gautos masės suformuokite kotletus. Dėkite juos ant pergamentu užtiestos skardos nedideliu atstumu vienas nuo kito.
  • Pašaukite skardą į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 min. Jei norite, kad kotletukai gautųsi sultingesni, galite imti faršui ne file, o, pavyzdžiui, vištienos šlaunelių mėsą. Tik nepamirškite nuimti nuo jų odelės.

 

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!