Užkepta vištienos filė itališkai. Mėsa bus su traškia plutele, labai skani ir aromatinga

803
Patinka? Duok Like!

Vištienos filė dažnai išeina sausa, jei ją neteisingai pagamina. Mes paruošėme jums užkeptos vištienos filė receptą, kur vištiena išeis sultinga ir minkšta. Mėsa bus su traškia plutele, labai skani ir aromatinga.

Ingredientai:

Natūralus jogurtas 3 š.;
Vištienos filė 2 ;
Česnakas 1 skiltelė;
Sojos padažas 1 š.
Garstyčios 1 š.;
Džiūvėsėliai paniravimui.

Gamyba:

Nuvalom česnaką ir smulkiai supjaustom.

Sumaišom jogurtą, garstyčias, sojų padažą ir česnaką. Viską gerai išmaišom.

Vištieną nuplaunam ir pjaustom dideliais gabalais. Sudedam į marinatą ir paliekam 1 valandai.

Vištienos filė apvoliojam paniravimo džiūvėsėliuose ir sudedam į kepimo indą.

Įkaitinam orkaitę iki 180 С ir įstatom indą kepimui, apie 30 min.

Iškepusią vištieną sudedam į lėkštę ir patiekiam su padažu pagal savo skonį.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!