Tinginių balandėliai su ryžiais ir faršu: dieviškas skonis

4197
Patinka? Duok Like!

Pradžiuginkite ne tik save, bet ir savo šeimą! Šis patiekalas yra tikras mūsų stalo papuošalas, ar ne tiesa?

Jei sutinkate, pažiūrėkime, ko mums prireiks:

  • mėsos faršas (apie 400 g)
  • kiaušinis (1 vnt)
  • kopūstas (baltagūžis, 200-210 g)
  • ryžiai (2 valgomieji šaukštai)
  • svogūnas (1 vnt)
  • pomidorų padažas (2 valgomieji šaukštai)
  • morka (1 vnt)
  • aliejus (nedaug)
  • prieskoniai (pagal skonį)

Ak, kaip nekantru sėsti prie stalo! Nieko nepamiršote? Tada pradėkim!

Taigi, iš pradžių reikia paruošti ryžius. Dedame juos į puodelį ir paliekame ant ugnies, kol bus pusiau gatavi. Ugnis turi būti vidutinė. O mes tuo metu imame kopūstą, susmulkiname jį ir praleidžiame per mėsmalę. Padarėte? Šaunuoliai!

Taigi,  dabar smulkiname svogūną ir žalumynus. Po to tarkuojame morką. Baigėte? Puiku!

Po to imame gilų indą ir dedame ten visus šiuos produktus. Po to gerai permaišome ir vienu metu dedame kiaušinį ir prieskonius. Štai taip, gerai!

Pačioje pabaigoje iš gautos masės formuojame apvalius balandėlius, kaip parodyta nuotraukoje. Pavyko? Šaunu! Dedame juos į keptuvę apkepti tol, kol iš visų pusių nepastebėsime rusvo atspalvio. Po to pilame pomidorų padažą ir vandenį. Truputį patroškiname. Taip balandėliai bus žymiai švelnesni.

Viskas, mes baigėme! Mūsų patiekalas paruoštas. Jau galima sėsti prie stalo ir suteikti malonumo jūsų skonio receptoriams.


Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!