Naminė duona su česnaku: tokios skanios jūs dar nevalgėte!

975
Patinka? Duok Like!

Ingredientai:

Tešlai:
– 700 g miltų
– 250 g kambario temperatūros pieno
– sausos mielės 1,5 valgomojo šaukšto
– 60 g minkšto sviesto
– 2 kiaušiniai
– 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
– 2 arbatiniai šaukšteliai druskos

Padažui:
– 1 stiklinė alyvuogių aliejaus
– petražolės – kelios šakelės
– 2 skiltelės česnako

Paruošimas:

Sumaišome pieną su mielėmis, leidžiame pastovėti 10-15 min.

Paskui dedame sviestą, cukrų, kiaušinius ir gerai permaišome.

Dalimis beriame miltus ir užmaišome minkštą, prie rankų nelimpančią tešlą.

Paliekame pusei valandos.

Sumaišome alyvuogių aliejų, smulkiai supjaustytas petražoles ir susmulkintą česnaką.

Gatavą tešlą dalijame į 2 dalis. Iškočiojame ir paskirstome padažą. Susukame vyniotinį.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje kol pagels.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353