Lengvas triufelių receptas iš sutirštinto pieno

209
Patinka? Duok Like!

Iš poros ingredientų jums išeis labai skanus ir lengvas desertas.

Paruošimui jums prireiks tokių ingredientų:

– sutirštintas pienas 240 g
– kakava 100 g

Paruošimo procesas

1. Dedame sutirštintą pieną ant viryklės ir užviriname. Perpilame į indą.

2. Kakavą išsijojame ir dalimis beriame į sutirštintą pieną. Permaišome iki vienalytės masės.

3. Masė bus labai tiršta, todėl maišykite mentele labai kruopščiai.

4. Formą užtiesiame plėvele ir dedame masę, gerai išlyginame.

5. Uždengiame plėvele ir dedame į šaldytuvą kelioms valandoms.

6. Išimame iš formos ir pjaustome saldainius, pabarstome juos kakava.

Patarimas: triufeliai su kakava – klasikinis derinys, bet jūs galite pabarstyti juos baltojo ar pieniško šokolado trupiniais, smulkintais riešutais.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.
Patinka? Duok Like!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/sketislt/data/www/sketis.lt/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353