Kiaušinis pašot – idealus patiekalas tiems, kas nori išsaugoti figūrą, bet negali gyventi be kiaušinių. Virti kiaušiniai daugeliui nepatinka, be to, kartais būna labai sunku juos nulupti. Su kiaušiniu pašot tokių problemų tikrai nebus.
Šiandien mūsų redakcija pasidalins su tavimi pagrindinėmis idealių kiaušinių pašot paslaptimis! Štai ko tau prireiks paruošimui.
Ingredientai:
- 4 kiaušiniai
- 2 l vandens
- 4 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 4 valgomieji šaukštai acto
Paruošimas
- Įpilk į puodą vandenį, įdėk actą ir druskos. Užvirink vandenį.
- Kai tik pamatysi, kad vanduo pradeda virti, iškart sumažink vandenį iki minimumo. Vanduo turi būti be burbulų.
- Atsargiai įmušk kiaušinį į samtį ar tau nereikalingą puodelį. Įleisk samtį į verdantį vandenį ir lėtai išliek ten kiaušinį. Pakartok tai su visais kiaušiniais, stengiantis kad jie nesiliestų vienas kito.
- Pavirk kiaušinį 1 min. Jei tu pamatysi, kad jis truputį prilipo prie puodo dugno, atsargiai atkabink jį nuo dugno silikonine mentele.
- Po 60 sekundžių išimk kiaušinius kiaurasamčiu ir dėk į ledinį vandenį. Kiaušiniai pašot gatavi. Gero apetito!
Dabar tu žinai, kaip išvirti kiaušinius pašot su actu. Šie pusryčiai bus idealūs vaikams, juk tokių kiaušinių paruošimui nereikia nė lašo aliejaus.
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.